ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ: VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 2020)

Το πρώτο ρεπορτάζ του afo.gr από την 8η Γενική Συνέλευση 
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Με εντυπωσιακή προσέλευση που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/1/2020 η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου στην Καλαμπάκα

Οι παρευρισκόμενοι ξεπέρασαν τους 1000 και οι εικόνες που θα "ξετυλιχθούν" τις επόμενες ημέρες (μέσα και έξω από την αίθουσα), θα πιστοποιήσουν όλα τα παραπάνω. Παράλληλα, η εκδήλωση διατήρησε όλα τα χαρακτηριστικά της μυσταγωγίας, που είχαν και οι προηγούμενες εκδηλώσεις.

  
Τις επόμενες ημέρες με απανωτά ρεπορτάζ, θα δούμε τις σημαντικές τοποθετήσεις των ομιλητών της εκδήλωσης καθώς και το "περιστατικό" που σχολιάστηκε δυσμενώς από εκατοντάδες Μέλη (συμπεριλαμβανομένων και αυτών του Νομού Τρικάλων) και αφορά τις τοποθετήσεις για την προτεραιότητα εξέτασης φακέλων των αγροτικών φωτοβολταϊκών (αυτών της πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας και όχι της αυτοκατανάλωσης που είναι δεδομένη), για το οποίο -όπως θυμόμαστε άπαντες- ο Πρόεδρος Κώστας Σπανούλης εκφράζοντας την θέση του Συνδέσμου, απευθυνόμενος προς τον Υπ. Ενέργειας στην Επ. Εμπορίου, δήλωσε:

- "Κύριε Υπουργέ, απαιτούμε την προτεραιότητα των αγροτικών φωτοβολταϊκών (σημ: αυτών της πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας και όχι της αυτοκατανάλωσης που είναι δεδομένη), διότι ο αγροτικός εξηλεκτρισμός προέκυψε και με χρήματα των αγροτών..."

https://2020afo.blogspot.com/2020/05/video-cosmos-kalampaka.htmlΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΣΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΑΚΑΛΑΚΗΣhttps://premium.afo.gr/2020/01/13/skrekas11012020/ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝΑΒΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ